Quick portrait:

NADINE THORE


NADINE THORE, EN ERFAREN SÄLJARE PÅ BRAND BEMANNING, HAR VARIT EN STOLT MEDLEM AV QUICK OFFICE SEDAN 2019. MED SITT ENGAGEMANG OCH PROFESSIONELLA TILLVÄGAGÅNGSSÄTT HAR NADINE SKAPAT EN STARK NÄRVARO INOM DET FLEXIBLA ARBETSUTRYMMET.

Kan du berätta lite om dig själv för de som inte känner till dig? Jag är Nadine Thore, säljare på Brand Bemanning. Med två år på Quick Office har jag funnit en optimal arbetsmiljö för min professionella utveckling.

Vilken position innehar du, och vad innebär det i din dagliga verksamhet? Som säljare är mitt uppdrag att matcha företag med rätt talanger. Min dagliga verksamhet omfattar klientmöten, rekryteringsprocesser och affärsutveckling.

Vad är det mest betydelsefulla bidraget du gör i ditt arbete? Mitt mest betydelsefulla bidrag är att skapa lyckade matchningar mellan företag och kandidater.

Vad är du extra stolt över i din professionella bana? Jag är stolt över att ha hjälpt företag att bygga framgångsrika team och individer att hitta sina drömjobb.

När bestämde du dig för att bli en del av Quick Office-familjen, och vad var det som lockade dig? För två år sedan valde jag Quick Office för den flexibla och inspirerande arbetsmiljön samt det starka communityt.

Hur upplever du och ditt team arbetsmiljön här på Quick Office? Vi älskar den positiva atmosfären och de tillgängliga faciliteterna som främjar produktivitet och kreativitet.

Har du märkt av några fördelar med det nätverk Quick Office erbjuder? Absolut, nätverket har skapat möjligheter till samarbeten och affärsrelationer som gynnar både mig och mitt företag.

Hur påverkar Quick Offices faciliteter och community din dagliga rutin och din professionella utveckling? De högkvalitativa faciliteterna och det stödjande communityt har varit avgörande för min dagliga produktivitet och karriärsutveckling.

Quick Portrait: NADINE THORE

Idag bor Nadine Thore tillsammans med sin familj i Marbella. Genom Quick Office får hennes medarbetare och podcastgäster i Stockholm en arbetsplats på en central adress med ett stort nätverk och förstklassig service.

Varför trivs du och dina anställda på Quick Office? Nu har jag varit medlem på Quick Office sedan 2019 och Quick Office erbjuder alltid förstklassig service. Man saknar ingenting i sitt dagliga arbete på kontoret, allt finns tillgängligt som man kan tänkas behöva.

Hur ser en typisk dag ut för dig här på Quick Office, och finns det några speciella faciliteter eller tjänster som du värdesätter särskilt högt? En typisk dag inkluderar möten i inspirerande mötesrum och nyttjande av gemensamma utrymmen. Jag uppskattar särskilt Quick Offices engagemang för gemenskap och samarbete.

Hur tror du att din upplevelse på Quick Office skiljer sig från andra kontorsmiljöer du tidigare varit en del av? Quick Office utmärker sig genom sin moderna och flexibla design samt det starka fokus på att bygga en gemenskap av professionella individer. Det är en unik upplevelse som jag inte funnit någon annanstans.

Får du något utbyte av nätverket som finns att tillgå? Mina medarbetare som sitter på Quick Office har ofta fått hjälp och tips av andra från olika branscher och som också sitter på Quick Office.

På vilket sätt bidrar Quick Office till din arbetsvardag och karriärsresa i stort? På Quick Office har vi en central plats mitt i Stockholm vilket gör det väldigt enkelt för våra poddgäster att ta sig dit. Vi har också möjlighet att jobba under dygnets alla timmar, det är många produktioner i veckan för oss.

Om Quick Office

Quick Office etablerar moderna och efterfrågade coworking spaces och företagsbostäder i centrala affärsdistrikt. Quick Office erbjuder premiumkontor i kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café och gym. Därtill erbjuds också boende i form av företagsbostäder. Följ oss på Facebook, LinkedIn, Instagram och YouTube.

Kontakta oss

Ditt namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden