Coworking och kontorshotell mitt i Järna Centrum – öppnar Q1 2022!

Nya moderna kontor med hög mysfaktor

Under kvartal 1 2022 öppnar vi upp ett smakfullt renoverat kontor som erbjuder en unik och trivsam kontorsmiljö. Quick Office kontorshotell Järna ligger granne med Biblioteket, matvarubutik, flera restauranger och caféer på bara några minuters gångavstånd från Järna Station.  Vi erbjuder både kontorsplats/coworking, kontorsrum och fullutrustade mötesrum i modern miljö. Vi gör vårt yttersta för att du som vår hyresgäst ska få arbetsro och en effektiv vardag.  Därför arbetar vi med att fylla vårt erbjudande med relevanta mervärden som vi hoppas gör det enklare för dig.

Quick Office i Järna– kontorsplats, kontorsrum eller mötesrum

När du vill du skapa förutsättningar för mer flexibilitet i din kontorslösning, sänka dina lokalkostnader och öka servicenivån – hyr kontorslokaler hos Quick Office Järna.

Här finns arbetsplatser i öppna coworking-ytor och mindre kontorsrum för den enskilda företagaren, men också kompletta kontorslösningar till företag med större behov. Vi erbjuder flexibel avtalslängd och korta uppsägningstider, så att du snabbt kan växla upp eller ned beroende på marknadssituationen och antal medarbetare.

Personlig service och gemenskap

Receptionen är bemannad mån-fre 13-17 och vår Kontorschef tar hand om dig som hyresgäst och hjälper dig i din vardag så att du kan koncentrera dig på ditt företag.
Allt är inte arbete. Paus, fika och möten med andra är minst lika viktigt och vi vill skapa familjära, trivsamma och moderna kontorsmiljöer som medverkar till att det är roligt att gå till jobbet!

Medlemskapet

Som hyresgäst hos Quick Office blir du automatiskt medlem. Våra medlemskap innehåller värdefulla mervärden för ditt företagande som bland annat Quick Office ANYWHERE, där du möjlighet att arbeta på alla våra kontor i Stockholm och Malmö. Läs gärna mer om de fantastiska fördelarna med medlemskap här.

Boka ditt nya kontor redan idag

Vill du vara säker på att just du och ditt företag kan flytta in i vårt kontorshotell i Järna? Boka ditt nya kontor eller kontorsplats i Järna redan idag. Kontakta Birgir Birgisson på birgir@quickoffice.se.