Kontorshotell Järna

Ditt nya kontor och mötesplats. Coworking och kontorshotell i Järna centrum!

Nya moderna kontor med hög mysfaktor

Den 1:a juli öppnade vi upp vårt smakfullt renoverade kontor i Järna som erbjuder en unik och trivsam kontorsmiljö. Quick Office kontorshotell Järna centrum ligger granne med biblioteket, ICA, flera restauranger och caféer, och bara några minuters gångavstånd från Järna Station.

Vi erbjuder egen kontorsplats/coworking space, egna kontorsrum och fullutrustade mötesrum i modern miljö. Vi gör vårt yttersta för att du som hyresgäst ska få arbetsro och en effektiv vardag.  Därför arbetar vi med att fylla vårt erbjudande med relevanta mervärden som vi hoppas gör vardagen enklare för dig.

Quick Office i Järna – kontorsplats, kontorsrum och mötesrum

När du vill du skapa förutsättningar för mer flexibilitet i din kontorslösning, sänka dina lokalkostnader och öka servicenivån – hyr kontorslokaler hos Quick Office Järna.

Här finns arbetsplatser i öppna coworking-ytor och mindre kontorsrum för den enskilda företagaren, men också kompletta kontorslösningar till företag med större behov. Vi erbjuder flexibel avtalslängd och korta uppsägningstider, så att du snabbt kan växla upp eller ned beroende på marknadssituationen och antal medarbetare.

Personlig service och gemenskap

Receptionen är bemannad måndag till fredag kl. 10-14, och vår Kontorschef tar hand om dig som hyresgäst och hjälper dig i din vardag så att du kan koncentrera dig på ditt företag.

Det dagliga arbetet är inte allt. Pauser, fikaraster och möten är minst lika viktigt på arbetsplatsen och vi vill skapa familjära, trivsamma och moderna kontorsmiljöer som medverkar till att du har roligt på jobbet!

Medlemskapet

Som hyresgäst hos Quick Office blir du automatiskt medlem. Våra medlemskap innehåller värdefulla mervärden för ditt företagande, bland annat Quick Office ANYWHERE, som ger dig möjlighet att arbeta på alla våra kontor i Stockholm och Malmö. Läs gärna mer om de fantastiska fördelarna med medlemskap.

Boka ditt nya kontor redan idag

Vill du vara säker på att du och ditt företag kan flytta in i vårt kontorshotell i Järna när det öppnar? Boka ditt nya kontor eller kontorsplats i Järna redan idag – kontakta Birgir Birgisson på birgir@quickoffice.se.

Hitta oss

Adress:
Storgatan 4, 153 30 JÄRNA

Postadress
Järna Office AB
Storgatan 4
153 30 JÄRNA

Uthyrare
Birgir Birigisson
+46 76 0303 446
birgir@quickoffice.se

Bra förbindelser – en kvart från Södertälje

Vårt kontorshotell är beläget mitt i Järna Centrum, på några minuters gångavstånd från pendeltågstationen. Härifrån tar du dig till Södertälje centrum på 13 minuter och till Stockholm C på mindre än en timme.

Är du intresserad av våra andra kontorshotell? Läs mer om Quick Office kontorshotell Stockholm.


Events och frukostar och nätverkande

Vi arrangerar events, frukostar, föreläsningar och afterwork ‒ minst en gång i månaden för alla våra hyresgäster – så att man på ett trevligt sätt kan skapa ett större nätverk och får mer kunskap. Här jobbar vi tätt tillsammans och utbyter kunskap! Människor är det viktigaste hos oss på Quick Office och här är det kul på jobbet varje dag!

Högsta säkerhet på alla kontorshotell i Järna

För oss är det en självklarhet att alla våra kontorsplatser och kontorsrum ska vara trygga och säkra. Därför är vi oerhört måna om att alltid ha passagesystem, larm och samarbete med vaktbolag. Du har möjlighet att komma åt ditt kontorsrum eller din kontorsplats dygnet runt, sju dagar i veckan.