Coworking och kontorshotell i Järna Centrum – öppnar Q1 2022!

Nya moderna kontor med hög mysfaktor

Under första kvartalet 2022 öppnar vi upp ett smakfullt renoverat kontor i Södertälje som erbjuder en unik och trivsam kontorsmiljö. Quick Office kontorshotell Järna centrum ligger granne med bibliotek, matvarubutik, flera restauranger och caféer, och bara några minuters gångavstånd från Järna Station.

Vi erbjuder egen kontorsplats/coworking space, egna kontorsrum och fullutrustade mötesrum i modern miljö. Vi gör vårt yttersta för att du som hyresgäst ska få arbetsro och en effektiv vardag.  Därför arbetar vi med att fylla vårt erbjudande med relevanta mervärden som vi hoppas gör vardagen enklare för dig.

Quick Office i Södertälje – kontorsplats, kontorsrum och mötesrum

När du vill du skapa förutsättningar för mer flexibilitet i din kontorslösning, sänka dina lokalkostnader och öka servicenivån – hyr kontorslokaler hos Quick Office Järna.

Här finns arbetsplatser i öppna coworking-ytor och mindre kontorsrum för den enskilda företagaren, men också kompletta kontorslösningar till företag med större behov. Vi erbjuder flexibel avtalslängd och korta uppsägningstider, så att du snabbt kan växla upp eller ned beroende på marknadssituationen och antal medarbetare.

Personlig service och gemenskap

Receptionen är bemannad måndag till fredag 13–17, och vår Kontorschef tar hand om dig som hyresgäst och hjälper dig i din vardag så att du kan koncentrera dig på ditt företag.

Det dagliga arbetet är inte allt. Pauser, fikaraster och möten är minst lika viktigt på arbetsplatsen och vi vill skapa familjära, trivsamma och moderna kontorsmiljöer som medverkar till att du har roligt på jobbet!

Medlemskapet

Som hyresgäst hos Quick Office blir du automatiskt medlem. Våra medlemskap innehåller värdefulla mervärden för ditt företagande, bland annat Quick Office ANYWHERE, som ger dig möjlighet att arbeta på alla våra kontor i Stockholm och Malmö. Läs gärna mer om de fantastiska fördelarna med medlemskap.

Boka ditt nya kontor redan idag

Vill du vara säker på att du och ditt företag kan flytta in i vårt kontorshotell i Järna när det öppnar? Boka ditt nya kontor eller kontorsplats i Järna redan idag – kontakta Birgir Birgisson på birgir@quickoffice.se.