Kontorshotell på Drottninggatan i Stockholm City | Quick Office
sv
Meny

Kontorshotell Stockholm City - Drottninggatan 86

Vackert och representativt kontor i sekelskiftesmiljö på Drottninggatan

IMG_6372-Redigera IMG_6038-Redigera

Välkommen till vårt senaste tillskott i Quick Office familjen!
På Drottninggatan 86, mitt i Stockholms vibrerande puls, finns detta vackra kontor i sekelskiftesmiljö. Ett kontorshotell i Stockholm City för er som söker representativa miljöer med möjligheten att kombinera kontorsrum/private office med arbetsplatser/coworking i öppna ytor och närheten till Centralstation med alla tänkbara kommunikationer.

KONTORSRUM – PRIVATE OFFICE
Vackra kontorsrum i Stockholm City för dina medarbetare som oftast är inne på kontoret och behöver egna arbetsplatser.

COWORKING SPACE
Här delar man arbetsplatserna med andra företagare och använder dessa platser för de medarbetare som oftast är ”ute på fältet”, t.ex. dina säljare eller konsulter. Att hyra coworking-platser innebär att du får en låg kostnad jämfört med att hyra fasta arbetsplatser i kontorsrum till alla medarbetare och betala för tomma eller sällan använda arbetsplatser.

FLEXIBILITET OCH FRIHET
Du har alltid möjligheten att växla upp eller ner i antal rum eller arbetsplatser beroende på konjunktur och antal anställda.

Hos oss tecknar du inget flerårigt hyreskontrakt med automatisk förlängning om du inte säger upp i tid. Välj den avtalstid som passar dig och ditt företag.

ETT KONTORSHOTELL I STOCKHOLM CITY DÄR ALLT INGÅR
Kaffe, städning, internet, printer, förbrukningsmaterial, el, värme med mera – allt ingår i ditt hyresavtal. Du behöver inte själv skriva olika leverantörs- och serviceavtal och du slipper ringa och vänta på service när något inte fungerar som det ska.

PERSONLIG SERVICE
Vår Kontorsvärd bemannar kontoret och ser till att du får den hjälp du behöver i vardagen. Kontorsvärden tar emot dig som hyresgäst och dina besökare personligt och professionellt.

NÄTVERKANDE OCH FRUKOST
Som hyresgäst hos Quick Office träffar du många andra företagare och du ges möjlighet till nya samarbeten och affärskontakter. För att främja nätverkandet dukar Quick Office veckovis upp en välsmakande frukostbuffé.

MEDLEMSKAP
Som hyresgäst hos Quick Office erhåller du ett Quick Office-medlemskap. Medlemskapet ger dig en rad förmåner som t.ex.:

MÖTESRUM OCH KONFERENSRUM
Våra mötesrum på Drottninggatan är inredda för att vara inspirerande och trivsamma, och har givetvis den senaste tekniken. I vårt största mötesrum finns upp till 12 personer i styrelsesittning.

Mötesrummen bokas enkelt på quickoffice.se/motesrum. Du har även tillgång till mötesrummen på alla våra andra anläggningar i Stockholm och Malmö.

HÖG SÄKERHET
Vårt passage-system, larm och samarbete med säkerhetsbolag gör säkerhetsnivån hög och du kan vara trygg på din arbetsplats.

IMG_6221-Redigera IMG_6023-Redigera

Kontaktuppgifter uthyrning Quick Office Stockholm City
Therése Rosén
Tel: 0707 – 87 76 73
therese@quickoffice.se

Ansvarig Kontorsvärd
Carina Holmgren
Tel: 08-447 11 71
citydrottninggatan@quickoffice.se

Besöks och postadress
Kontorshotell 16 AB
Drottninggatan 86, 1tr
111 36 Stockholm

Planlösning

Ladda hem broschyr (.PDF) Visa på karta

Har du frågor eller funderingar?

Vänligen kontakta:
Therése Rosén
0707 87 76 73
therese@quickoffice.se

Bilder