Workspace Järna

Järna – nära naturen och staden

Välkommen till vårt nya workspace i Järna Centrum, mindre än en timme utanför Stockholm och bara 13 minuter från Södertälje, nära både avkopplande natur och huvudstadens utbud. Här sitter du granne med restauranger och caféer med bara några raska steg från tågstationen. Välj mellan coworking-ytor och kontorsrum för den enskilde företagaren eller större kontorslösningar för företag med flera medarbetare. Dessutom finns både en poddstudio och ett samtalsrum att hyra per timme.

Se våra mötesrum

Vårt utbud

Arbetsplats för dig mitt i steget

I våra coworkingytor sitter du bland andra företagare som behöver någonstans att arbeta för dagen. Många är ofta ute och rör på sig några timmar i olika möten eller är helt enkelt på genomresa. Som medlem har du tillgång till kontoret 24/7.

Kontakta oss

Välj din avtalstid

Våra kontorsrum finns för att du och ditt företag snabbt ska kunna flytta in och börja arbeta i ett fungerande kontor. Du väljer själv den avtalstid som passar dig och ditt företag, på så sätt kan du alltid öka eller minska antalet platser när det behövs.

Kontakta oss

Lediga kontorsrum Järna

Träffas upp till 12 personer

Vårt största mötesrum erbjuder styrelsesittning och är som gjort för en träff med ledningsgruppen, kommittén eller klubben. Alla rum har teknik för det moderna mötet och vår kontorsvärd finns tillgänglig för personlig service. Boka från 1 timme.

Boka mötesrum

För enkelhetens skull

Teckna en företagsadress och få posten du behöver till någon av våra adresser. Kom förbi och hämta den eller få den vidarebefordrad. Villkoren är lika enkla som få, ingen bindningstid och tre månaders uppsägningstid.

Läs mer

Kontakta oss

Adress
Storgatan 4
153 30 JÄRNA

Postadress
Järna Office AB
Storgatan 4
153 30 JÄRNA

Franchistetagare / Uthyrare
Birgir Birigisson
+46 76 0303 446
birgir@quickoffice.se